miercuri, 30 august 2017

Editura CDPRESS - Limba și literatura română, manual pentru clasa a V-a

Meditaţii online la limba română # Analize gramaticale online # Teste pentru admitere # Forumul orei de limba română # Integrame online # Jocuri lingvistice şi literare # Spânzurătoarea

Prezentarea lor

  Iată PRINCIPALELE ATUURI ale manualului editat de CD PRESS, editură cu peste 23 de ani de experiență în realizarea de manuale școlare de calitate, aprobate de MEN:
  •  *Manualul este conceput ca o poveste, în jurul a două personaje, Flexi și Dexi, două suricate prietenoase, fin ilustrate și pline de umor.
  • * Include o serie de planșe didactice în care informația este susținută de infografice moderne, imagini spectaculoase etc.
  • * Oferă activități de învățare cu grade diferite de dificultate (peste 1100 de exerciții în manualul tipărit și aproximativ 300 de activități multimedia în varianta digitală), care permit personalizarea demersului didactic în funcție de nivelul clasei.
  • * Rubrica originală Atelier de creație conține proiecte care încurajează gândirea creativăfolosind diverse medii, inclusiv digitale.
  • * Manualul este însoțit de un PACHET EDUCAȚIONAL EXTINS, format din: Ghidul profesorului (planificare anuală, proiectarea unităților de învățare, sugestii metodologice), descărcabil GRATUIT pe www.cdpress.ro.; Caiet de lucru; acces GRATUIT la platforma educațională www.clasadigitală.ro (include numeroase materiale digitale descărcabile).
  • * Este creat de o echipă de autori cu o vastă experiență la catedră și în realizarea de manuale și auxiliare școlare:
  Anca Șerban, autor cu peste 20 de ani de experiență în crearea de manuale și auxiliare de Limba și literatura română pentru gimnaziu, aprobate de MEN, profesor grad I Școala Gimnazială nr. 79, București.
  Roxana Ciobanu, drd. în filologie, coautor a numeroase auxiliare școlare, cadru didactic la licee de prestigiu – Colegiul Național Andrei Șaguna, Colegiul Național Gheorghe Lazăr, Colegiul Național Spiru Haret, cu o însemnată activitate în coordonarea elevilor care au obținut premii importante la olimpiadele naționale și internaționale de profil.
  Ana-Maria Barău, profesor grad II, Școala Gimnazială nr. 79, București, cadru didactic cu rezultate excelente în pregătirea elevilor participanți la olimpiadele de profil (Olimpiada de Limba și Literatura română, Olimpiada de Lingvistică).
  Iuliana Băiașu, profesor grad I Colegiul Național Matei Basarab, București, autoare de auxiliare școlare, cu o bogată activitate la catedră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu